Waar worden onze wijnen geschonken? ...

Waar worden onze wijnen geschonken?

Op allerlei verschillende plaatsen in België, zal u kennismaken met onze wijnen.

In diverse TOP horeca-gelegenheden, vindt u de wijnen, die geïmporteerd worden door Kaapse wijnen KoRoVa, op de wijnkaart.

Al deze horecabedrijven hebben ervoor gekozen te werken met wijnen van kleine wijnhuizen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.  Voordeel van deze kleinschaligheid is het feit dat de wijnen niet”op elke hoek van de straat” verkrijgbaar zijn!  Ten eerste simpelweg omdat daar de aantallen niet groot genoeg voor zijn, maar zeker ook omdat “KoRoVa” ernaar streeft, de horeca-ondernemer een zekere exclusiviteit te waarborgen. Het komt erop neer dat we ongeveer 3 à 4 restaurants per stad selecteren.

Onze relatie met onze wijnbouwers. 

Duurzame relaties, met misschien toeval, de top 10 beste wijnmakers, garanderen een top-portfolio bestaande uit één voor één, wijnen die hun “terroir” en “druivensoort” op de best mogelijke mannier weergeven.

Het kleine top-assortiment van +/- 80 wijnen, is toegespitst op karaktervolle wijnen uit Zuid-Afrika, geselecteerd voor hun elegantie en vooral voor de manier waarop men dit resultaat heeft behaald!

Onze service.

Een goede service verlenen en onze producten zo goed mogelijk begeleiden, is nog een belangrijk punt voor ons.  Mensen die “den Koen” kennen, weten dit maar al te goed.  U kan ons ten allen tijde telefonisch contacteren en wij doen alvast het nodige, om u te helpen!